lördag 12 januari 2013

Jobb efter Skolan

Ja,nu börjar det dra ihop sig med utbildningen. Vi har lektioner i januari och februari,  praktik i mars (blir på Eda kommun igen) sen är det bara en vecka i April kvar. Vad händer sen? Ja. att säga att jag har nåt säkert jobb efter skolan är att överdriva. Jag kommer nog ha möjlighet att samarbeta med miljökontoret och Hushållningssällskapet men det kommer inte innebära nån 100 procentig tjänst.
Havs och Vattenmyndigheten har dragit åt svångremmen än mer och mindre pengar delas ut till projekt. Detta måste bli en ändring på detta. Det är nu som vi måste ta tag i naturvården om vi ska kunna få ordning på alla problem.
Jag vet inte om det bara är för att jag börjat den här utbildningen som jag ser alla problem som sker med våra vatten,men nog har det rapporterats mera sista åren angående problemen med fiske och bevarandet av arterna i vattnet.
Saker och ting måste hända nu.

Ja jag får väl se vad det blir för jobb. ska snart ta tag i lite jobbsökande som kommer inbegripa industrier och allt från kassajobb till telefonförsäljning (just kidding ;) )
Jobb ska jag ha i alla fall.
Fiskevårdområdesföreningen kommer att kickas igån i år , jag har kommit lite längre. Att sitta i styrelsen där kommer hålla igång mitt huvud gällande vatten och fiskevård så det ser jag fram emot.

Må ni alla få en bra start på året och ta er ut på isarna och njut av lite härligt isfiske!

läs även mina uppdateringar i projektdelen ..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar